Asiakkuustiimimme kasvaa jälleen! Oletko sinä seuraava muotoilijavetoisen mainostoimistoyksikön toimintamallien rakentaja ja asiakkuuksien kehittäjä? Etsimme keskeisimpään työtehtäväämme uutta työkaveria uudistamaan asiakkuudenhoidon toimintamallia, kehittämään ja johtamaan asiakkuuksia, rakentamaan markkinointistrategioita ja suunnittelemaan mielenkiintoisia konsepteja asiakkaille yhdessä luovan tiimin kanssa. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä.

Meillä pääset työhön, jossa saat innostaa ja innostua, olla sekä suunnannäyttäjä että eturivin tekijä, ja jonka saat muokata omien vahvuuksiesi näköiseksi. Me pidämme ihmisistä, jotka eivät säikähdä räväkkää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta – sillä me teemme töitä kunnianhimoisesti, mutta emme otsat kurtussa.

OSAAT KASVATTAA ASIAKKUUKSIA JA KEHITTÄÄ LIIKETOIMINTAA

Asiakkuusjohtajan päätehtävänä on johtaa asiakkaidemme markkinointia ja vastata sen toteuttamisesta yhdessä luovan tiimimme kanssa. Asiakkuusjohtajana toimit asiakkaan luottohenkilönä ja markkinointinäkemyksen antajana. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena ja näet markkinoinnin mahdollisuudet sen kasvattamisessa.

Lisäksi sinulla on myös kokemusta joko digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin strategia- ja toteutustyöstä pk-yrityksissä.

HALLITSET LUOVAN TYÖN SUUNNITTELUN JA SEN TOTEUTUKSEN JOHTAMISEN

Toimit asiakkaan laadunvalvojana ja tiimin kanssa luovan suunnittelun suurten linjojen vetäjänä monipuolisissa printti-, av-, tapahtuma- ja  digitoteutuksissa. Osaat innostaa tiimiä ja tiedät miten luova konsepti kirjoitetaan. Sinulla on näkemystä eri medioiden käytöstä b-to-b- ja b-to-c-markkinoilla.

OMAAT VANKKAA KOKEMUSTA ALALTA JA NÄYTTÖJÄ MARKKINOINNIN JA LIIKETOIMINNAN PROJEKTEISTA

Sinulla on kokemusta mainos-, viestintä- tai digitoimiston asiantuntijatehtävistä. Arvostamme myös jos sinulla on kokemusta markkinointipalveluja ostavan asiakkaan roolista.

Edellä mainittujen taitojen lisäksi innostumme, jos ymmärrät myynnin olevan luonnollinen osa asiakaspalvelua, sinulla on kokemusta valmentamisesta, fasilitoinnista tai esiintymisestä; ja sinulla on omia ammatillisia intohimoja ja osaamista, jota haluat kehittää ja jakaa myös muille.

TERVETULOA MEILLE ASIAKKUUSJOHTAJAKSI!

Jos keskeinen tehtävä Aava & Bangin mahtavassa porukassa kiinnostaa, hae meille 22.10 mennessä. Haku tapahtuu laittamalla kehitysjohtajalle Hanne-Marille (hanne-mari.miskala@bang.fi, 040 5708504) vapaamuotoisen CV:n lisäksi palkkatoiveesi, sekä joko videohakemuksen tai portfolion tekemistäsi töistä. Hanne-Marilta saat myös halutessasi lisätietoja hakuun liittyen.

Millaista on työskentely meillä? Lue yrityskulttuurimme rakennuspalikoista blogista.

 

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaKehitysjohtaja

0405708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä