Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi & rakkauden ja välittämisen ilmapiiri. Nämä arvomme näkyvät siinä miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Meillä pidetään huolta siitä, että porukka selviää kaikesta yhdessä. Perhemäinen yhteisömme on kykeneväinen itsekritiikkiin ja oman napamme sijasta arvostamme yhteistä hyvää.

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja haussa. Jos kuitenkin tiedät, että sinussa on juuri meille ainesta, otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia.  Kiteytä oma osaamisesi  ja yllätä Hanne-Mari lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen  hanne-mari.miskala@bang.fi

Meihin kannattaa tutustua katsomalla alla olevat videot, lukemalla ajatuksiamme blogistamme, kurkkaamalla töitämme, seuraamalla meitä Facebookissa tai kurkkaamaalla Instagramiin #aavabang.

’’Aava & Bang varmasti näyttäytyy erilaisena yrityksenä ulkopuoliselle. Luulen, että osa pitää meitä ainakin pikkasen outoina, puolihulluina, mutta samaan aikaan vähän ihmettelee, että ihmeellisesti ne saa kuitenkin aika kovan luokan markkinointi- ja myyntikonsepteja suunniteltua ja toteutettua.’’


Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi & rakkauden ja välittämisen ilmapiiri. Nämä arvomme näkyvät siinä miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. 

Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaOperatiivinen johtaja

040 5708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä