Asiakkuusjohtaja / kasvumarkkinointimuotoilija


Me Aava & Bangilla teemme suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Oletko sinä meidän uusi markkinoinnin toimintamallien ja asiakkuuksien kehittäjä? Etsimme keskeisimpään työtehtäväämme uutta työkaveria kehittämään ja johtamaan asiakkuuksia sekä muotoilijatiimiä, rakentamaan markkinointistrategioita ja suunnittelemaan mielenkiintoisia konsepteja asiakkaille yhdessä luovan tiimin kanssa. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä.

Meillä pääset työhön, jossa saat innostaa ja innostua, olla sekä suunnannäyttäjä että eturivin tekijä, ja jonka saat muokata omien vahvuuksiesi näköiseksi. Me pidämme ihmisistä, jotka eivät säikähdä räväkkää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta – sillä me teemme töitä kunnianhimoisesti, mutta emme otsat kurtussa.

Osaat kasvattaa asiakkuuksia ja kehittää liiketoimintaa

Asiakkuusjohtajan päätehtävänä on johtaa asiakkaidemme markkinointia ja vastata sen toteuttamisesta yhdessä luovan tiimimme kanssa. Asiakkuusjohtajana toimit asiakkaan luottohenkilönä ja markkinointinäkemyksen antajana. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena ja näet markkinoinnin mahdollisuudet sen kasvattamisessa.

Lisäksi sinulla on myös kokemusta joko digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin strategia- ja toteutustyöstä pk-yrityksissä, tai laajempien kehitysprojektien ja ryhmäohjelmien rakentamisesta ja vetämisestä. Vastaat asiakkuuksistasi ja kehitystehtävistäsi johtoryhmän jäsenenä.

Hallitset luovan työn suunnittelun ja sen toteutuksen johtamisen

Toimit asiakkaan laadunvalvojana ja tiimin kanssa luovan suunnittelun suurten linjojen vetäjänä monipuolisissa printti-, av-, tapahtuma- ja  digitoteutuksissa. Osaat innostaa tiimiä ja tiedät miten luova konsepti kirjoitetaan. Sinulla on näkemystä eri medioiden käytöstä b-to-b- ja b-to-c-markkinoilla.

Omaat vankkaa kokemusta alalta ja näyttöjä markkinoinnin ja liiketoiminnan projekteista

Sinulla on kokemusta mainos-, viestintä- tai digitoimiston asiantuntijatehtävistä. Arvostamme myös jos sinulla on kokemusta markkinointipalveluja ostavan asiakkaan roolista ja johtoryhmätyöskelystä.

Yllä olevien taitojen lisäksi innostumme, jos ymmärrät myynnin olevan luonnollinen osa asiakaspalvelua, sinulla on kokemusta valmentamisesta, fasilitoinnista tai esiintymisestä; ja sinulla on omia ammatillisia intohimoja ja osaamista, jota haluat kehittää ja jakaa myös muille.

Tervetuloa meille asiakkuusjohtajaksi!

Jos keskeinen tehtävä Aava & Bangin mahtavassa porukassa kiinnostaa, hae meille 11.6 mennessä. Haku tapahtuu laittamalla operatiiviselle johtajalla Hanne-Marille (hanne-mari.miskala@bang.fi, 040 5708504) vapaamuotoisen CV:n lisäksi palkkatoiveesi, sekä joko videohakemuksen tai portfolion tekemistäsi töistä. Hanne-Marilta saat myös halutessasi lisätietoja hakuun liittyen.

Tutustu meihin tarkemmin katsomalla alla olevat videot, lukemalla ajatuksiamme blogistamme, kurkkaamalla töitämme, seuraamalla meitä Facebookissa tai kurkkaamaalla Instagramiin #aavabang.

’’Aava & Bang varmasti näyttäytyy erilaisena yrityksenä ulkopuoliselle. Luulen, että osa pitää meitä ainakin pikkasen outoina, puolihulluina, mutta samaan aikaan vähän ihmettelee, että ihmeellisesti ne saa kuitenkin aika kovan luokan markkinointi- ja myyntikonsepteja suunniteltua ja toteutettua.’’


Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi & rakkauden ja välittämisen ilmapiiri. Nämä arvomme näkyvät siinä miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. 

Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaOperatiivinen johtaja

040 5708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä