Markkinointi on kasvuhakuisten yritysten mahdollisuus, mutta myös niiden suurin este. Me Aava & Bangilla haluamme tehdä suomalaisista maailman parhaan markkinointikansan. Tämä edellyttää innostusta ja suuntaa tekemiselle, tekijöitä ja osaamista sekä tavoitehakuisuutta. Aava & Bangin markkinoinnin ja myynnin valmennuspalvelut rakentuvat näiden peruspilareiden varaan.

Valmennuksen toimintamallimme nojaavat yhdessä tekemiseen ja vertaisoppimiseen, mikä tuo yrityksille kaivattua peilipintaa oman toiminnan peruslähtökohtien kirkastamiseen. Yhteisten valmennuspäivien ja yrityskohtaisen sparrauksen aikana läpikäytävät kasvumarkkinoinnin stepit takaavat puolestaan oikean suunnan sekä nopeasti tuloksia tuottavan systemaattisen ja mitattavan tekemisen.

Oletko valmis aloittamaan yhteisen kasvutarinan kanssamme?

Markkinointikiihdyttämö-kasvuohjelma Pirkanmaa 20.2.-16.7.2018 (yritysryhmäkohtainen)

Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointikiihdyttämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa. Osaajien kasvupolulle valitaan noin 20 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa.

Lue lisää

Etelä-Savon Markkinointivirittämö -kasvuohjelma (yritysryhmä kohtainen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi tammikuussa 2019.

Lue lisää

Markkinointivirittämö 2.0 -kasvuohjelma yrityksille (yritysryhmäkohtainen)

Pk-yrityksille räätälöidyn kasvupolun tavoitteena on tukea
yritysten kasvua ja kilpailukykyä sekä varmistaa kasvunäkymien
jatkuvuus rekrytoimalla yritykselle uusi osaaja. Viiden
kuukauden mittainen ohjelma käynnistyy lokakuussa 2017.

Lue lisää

Tilaa meiltä ammattipuhuja tilaisuuteesi (tapahtumakohtainen)

Ei ole niin pientä tai niin suurta tilaisuutta, mihin inspiroiva puhuja ei toisi lisäarvoa. Tapahtuman jättämän tunteen ja hyvän fiiliksen avulla ihmiset muistavat tilaisuuden ja sitä kautta myös sen sanoman.

Lue lisää

Markkinoinnin ammattilaiseksi -kasvupolku (yrityskohtainen)

Markkinoinnin ammattilaiseksi -kasvupolku tarjoaa
mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen
kehittämiseen ja uuden, kiinnostavan työpaikan
rakentamiseen. Kasvupolun tavoitteena on löytää
mukana olevien yrityskumppaneiden tarpeisiin noin
15 tulevaisuuden tekijää, jotka pystyvät kasvupolun
tuella kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä
yrityksen kanssa.

Lue lisää

Markkinoinnin ja myynnin toteutuksen johtaminen (yrityskohtainen)

Strategia ja suunnitelma on kyllä laadittu ja tiedetään mitä halutaan, mutta toteutus ei ole tehokasta. Jos sinä tiedät selkeästi mitä haluat ja miksi se on asiakkaillesi tärkeää, niin tämän valmennusjakson jälkeen osaat johtaa ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä yhtenäisesti kohti tavoitettasi niin, että tuloksia syntyy.

Lue lisää

Markkinoinnin ja myynnin strateginen johtaminen (yrityskohtainen)

Tee yrityksestäsi markkinoinnin ja myynnin johtamisen edelläkävijä. Opit hahmottamaan yrityksesi kasvupolun, ja johtamaan markkinointia ja myyntiä kasvutavoitteiden mukaisesti. Saat intoa ja uutta osaamista itsellesi, ja opit motivoimaan ja kasvattamaan myös muita muutoksen rakentamiseen.

Lue lisää

Kasvua hakevien yritysten tärkein kehittämistarve on myynnin ja markkinoinnin osaamisessa.

Valmennamme kasvuhakuisia yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä, sillä avainhenkilöiden kasvumarkkinointi- ja myyntiosaamisen kasvu on ainoa reitti aitoon toimintatapojen muutokseen.

Aava & Bang Oy, Vilja Laaksonen
Ota yhteyttä

Vilja LaaksonenAsiakkuusjohtaja, markkinointiohjelmat

050 347 2299
vilja.laaksonen@bang.fi

Ota yhteyttä