Markkinointikiihdyttämö-kasvuohjelma Pirkanmaa 20.2.-16.7.2018

Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointikiihdyttämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa. Osaajien kasvupolulle valitaan noin 20 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa.

Lue lisää

Markkinointivirittämö 2.0 -kasvuohjelma yrityksille

Pk-yrityksille räätälöidyn kasvupolun tavoitteena on tukea
yritysten kasvua ja kilpailukykyä sekä varmistaa kasvunäkymien
jatkuvuus rekrytoimalla yritykselle uusi osaaja. Viiden
kuukauden mittainen ohjelma käynnistyy lokakuussa 2017.

Lue lisää

Markkinoinnin ammattilaiseksi -kasvupolku

Markkinoinnin ammattilaiseksi -kasvupolku tarjoaa
mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen
kehittämiseen ja uuden, kiinnostavan työpaikan
rakentamiseen. Kasvupolun tavoitteena on löytää
mukana olevien yrityskumppaneiden tarpeisiin noin
15 tulevaisuuden tekijää, jotka pystyvät kasvupolun
tuella kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä
yrityksen kanssa.

Lue lisää

Markkinointivirittämö

Markkinointivirittämössä luomme osallistujille modernin, yrityskasvua tukevan markkinointi- ja myyntimallin, autamme hyödyntämään markkinointiosaamista käytännössä sekä innostamaan myös henkilöstöä aktiiviseen markkinointi- ja myyntityöhön.

Lue lisää

Markkinoinnin ja myynnin toteutuksen johtaminen

Strategia ja suunnitelma on kyllä laadittu ja tiedetään mitä halutaan, mutta toteutus ei ole tehokasta. Jos sinä tiedät selkeästi mitä haluat ja miksi se on asiakkaillesi tärkeää, niin tämän valmennusjakson jälkeen osaat johtaa ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä yhtenäisesti kohti tavoitettasi niin, että tuloksia syntyy.

Lue lisää

Markkinoinnin ja myynnin strateginen johtaminen

Tee yrityksestäsi markkinoinnin ja myynnin johtamisen edelläkävijä. Opit hahmottamaan yrityksesi kasvupolun, ja johtamaan markkinointia ja myyntiä kasvutavoitteiden mukaisesti. Saat intoa ja uutta osaamista itsellesi, ja opit motivoimaan ja kasvattamaan myös muita muutoksen rakentamiseen.

Lue lisää

Video & some markkinoinnissa -valmennus

Opi kertomaan yrityksesi tarina eri kanavissa ja osallistamaan asiakkaasi sen kertomiseen. Oivallat videoiden tavoitteellisen tekemisen salat, ja osaat suunnitella niiden käytön markkinointiviestinnässä.Valmennus on tähdätty kasvuhakuisten yritysten markkinoinnin avainhenkilöille.

Lue lisää

Kasvua hakevien yritysten tärkein kehittämistarve on myynnin ja markkinoinnin osaamisessa.

Valmennamme kasvuhakuisia yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä, sillä avainhenkilöiden kasvumarkkinointi- ja myyntiosaamisen kasvu on ainoa reitti aitoon toimintatapojen muutokseen.