5.9.2016 TIEDOTE

Aava & Bang Oy perustajaosakkaaksi voittoa tavoittelemattomaan Kasvu Open -osakeyhtiöön

Aava & Bang Oy on perustajaosakkaana 1.11.2016 perustettavassa voittoa tavoittelemattomassa ja jakamattomassa Kasvu Open -osakeyhtiössä. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma, joka tukee pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä eri toimialoilla maksutta ympäri Suomen.Mukana on tänä vuonna yhtensä 349 yritystä, joita sparraa yli 950 Suomen liike-elämän huippuasiantuntijaa.

Kasvu Open Oy:n osakkaita ovat 1.11.2016 lähtien yhteensä 65 prosentin enemmistöosuudella yleishyödylliset yhteisöt Keski-Suomen kauppakamari ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy. Lisäksi osakkaina ovat Aava & Bang Oy ja Kasvun Roihu Oy.

Suomalaisten pk-yritysten kasvusparraus vahvistuu

Muiden perustajaosakkaiden tavoin myös Aava & Bang on ollut alusta asti mukana synnyttämässä ‘kasvun kansanliikettä’ järjestämällä ja fasilitoimalla Kasvu Open -tapahtumia. Tähän asti Kasvu Open on toiminut Keski-Suomen kauppakamarin alaisuudessa. ’Kasvu Openissa mukana oleminen on ollut alusta saakka sekä osallistuville yrityksille että meille järjestäjille energisoivaa ja uskoa luovaa. On erinomaista, että isoksi kasvanut kansanliike saa nyt hyvän rakenteen ja toimintamallin, joka turvaa kehittymisen ja uudistumisen’ Aava & Bangin toimitusjohtaja Hanna Kallio kertoo.

”Kasvupolkujen tuoma kasvuhalu, joka näkyy innostuneissa yrittäjissä, on hienoimpia asioita, joita olen urallani nähnyt. Silmät loistaen ja uutta oppineena olen itsekin aina kotiin lähtenyt” kertoo Kasvu Open -fasilitaattori Teemu Kankainen, joka vihreän takkinsa kanssa on tuttu näky Kasvu Open -tapahtumissa ympäri Suomea.

Mukana löytämässä, auttamassa ja kasvattamassa uusia yrityselämän johtotähtiä

Aava & Bangin oma liiketoiminnan ydin on suomalaisten pk-yritysten kasvustrategioiden laatiminen, toimeenpanon sparraaminen sekä käytännön apu erityisesti myynnin, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla.

“Yrityksemme missiona on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa, joten kasvuhaluisten pk-yritysten löytäminen, auttaminen ja kasvattaminen Kasvu Openin kautta on meille kunniatehtävä” kommentoi Aava & Bangin kasvujohtaja Pete Okkonen.

Kasvu Open on Suomen suurin kasvun sparrausprosessi! Kasvu Open on joka vuosi järjestettävä sparrauskisa, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä. Yli puoli vuotta kestävän kilpailun aikana toimiala- ja aluekohtaisilta kasvupoluilta mukaan valittavat yritykset pääsevät ilmaiseksi kehittämään liikeideaansa ja kasvustrategiaansa yli 900 liike-elämän tähden eli myllärin kanssa, kaikista liiketoiminnan eri näkökulmista. Voittajan ratkaisee idea, sen markkinamahdollisuudet ja monistettavuus.

Meillä on ollut ilo ja kunnia toimia toteuttajakumppanina ja osallistuvien yritysten sparraajana Kasvu Openin alusta saakka. sillä meitä yhdistää palava halu jakaa osaamista ja apua kaikille kasvuun tähtääville yrityksille. Vuodesta 2011 lähtien Kasvu Openin kautta onkin kulkenut yli 1000 kasvunälkäistä yritystä aina pienistä kasvun ketteristä yrityksistä isoihin megamenestyksiin.

KATSO KASVUPOLKUJEN TARINOITA!

Haluatko mukaan Kasvu Open -kisaan kilpailemaan ja saamaan sparrausta?

Jos tarvitset hakemukseesi apua, soita meille, autamme mielellämme!

LUE LISÄÄ KASVU OPENISTA

Haluatko järjestää kanssamme toimialallesi tai alueelle oman kasvupolun?

Toteutamme avaimet käteen -periaatteella kasvupolkuja, jotka käsittävät yhteensä neljä tapahtumapäivää sekä laajan paketin keinoja ja työkaluja, joilla sinun kasvupolkusi saadaan haluamasi kohderyhmän tietoisuuteen.

Ota yhteyttä

Teemu KankainenKasvumarkkinointistrategi

040 057 5117
teemu.kankainen@bang.fi

Ota yhteyttä

Pete OkkonenKasvujohtaja

050 346 7002
pete.okkonen@bang.fi