Autamme yritystäsi myymään enemmän digitaalisissa kanavissa.

Yrityksesi digityökalujen tinkimätön suunnittelu ja toteutus takaa parhaan mahdollisen, tavoitteellisen asiakaspalvelun ja -kokemuksen verkossa.

Digimahdollisuudet

Digistrategia. Ymmärrä oma digitaalinen palvelupolkusi. Missä palveluissa minun pitää olla ja kuinka näkyä? Kuinka tuon palveluni ja tuotteeni esille niin, että ne ymmärretään ja niitä ostetaan? Millä sisällöllä vaikutan eri digikanavissa?

Verkkopalvelut

Verkkosivut maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän WordPress tukemana. Verkkopalvelun (verkkosivujen) toteutuksen jaamme neljään osa-alueeseen.

 1. Tavoitteiden määrittely aloitustyöpajassa

  Aloitamme poikeuksetta projektin yhteisellä aloitustyöpajalla, jolla varmistetaan onnistunut projekti. Aloitustyöpajassa määritellään yhdessä tavoitteet, aikataulu, jaetaan vastuut ja muotoillaan sellainen projekti, joka vastaa sinun tavoitteisiisi. Osana alkuprosessia pureudumme liiketoimintaasi, opimme tuntemaan kohderyhmäsi ja luomme tavan puhutella heitä.

 2. Käsikirjoitus eli konsepti ja sisältörakenne.

  Ilman huolellisesti suunniteltua ja tuotettua sisältöä verkkopalvelu on pelkkä visuaalinen uudistus, joka ei takaa tavoitteiden saavuttamista. Tavoitteiden pohjalta luodaan yhdessä sivuston konsepti ja kokonaisrakenne, joka takaa sekä onnistuneen sisällöntuotannon, että tarjoaa hyvän kokonaiskuvan projektin tekemiseen ja yhteisen vision löytämiseen. Suunnitelma toteutuu esimerkiksi rautalankamalleina, prototyyppeinä ja sivukarttana, projektin tarpeiden mukaan.

 3. Visuaalinen ilme

  Sivustolle suunnitellaan rakenteen ja sisällön pohjalta ulkoasu ja käyttöliittymät. Tyylejä havainnollistetaan tarvittavilla sivupohjaesimerkeillä. Verkkopalvelun vaatimuksiin kuuluu myös laiteriippumattomuus ja mukautuvuus erilaisille päätelaitteille ja esimerkiksi kokovaihteluille, mikä otetaan huomioon suunnittelussa.

 4. Tekninen toteutus

  Vedokset ohjelmoidaan selaimissa toimiviksi sivupohjiksi. Periaatteenamme on responsiivinen, pienestä suurempaan kasvava toteutus, jossa yksi ja sama sivusto on käytettävissä laitekoosta riippumatta. Näin sivusto palvelee käyttäjiä eri ympäristöissä ja käyttökokemus on mahdollisimman hyvä myös pienemmillä laitteilla, kuten kännyköillä. Sivupohjien toimintaa testataan moderneilla laitteilla ja selaimilla, jotta kriittinen toiminnallisuus voidaan varmistaa mahdollisimman monelle vierailijalle.

  Maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress on laajalti käytetty ja mahdollistaa ennen kaikkea sivuston sujuvan kehittämisen myös laajentamistarpeita ajatellen. Meille vakiintuneiden lisäosien avulla voimme myös laajentaa toteutusta turvallisesti ja tarjota käyttöönne tehokkaita lisätyökaluja esimerkiksi lead-lomakkeiden hallintaan.

  Modulaarinen toteutus (eli superhelppoa päivittämistä)

  Hallintajärjestelmän sivutyökalut on rakennettu modulaarisesti, jotta sivupohjien muokkaaminen onnistuu sinulta myös itsenäisesti. Toteutuksessa pyrimme kaikin mahdollisin keinoin tekemään päivittäjien työn superhelpoksi.

  Lue tarkemmin kuinka verkkopalvelun toteutus meillä tehdään

Somekanavat + sisältömarkkinointi

Asiantuntijamme auttavat sinua kun haluat olla läsnä siellä missä asiakkaasi jo ovat. Missä kanavissa minun pitää olla juuri nyt ja onko kohderyhmäni siellä? Kuinka tuotan sisältöä sosiaalisen median kanaviin?
Osana hakukonenäkyvyyttä autamme sinua sisältömarkkinoinnissa. Eli kuinka tuotan relevanttia sisältöä verkkopalveluuni niin, että minut löydetään hakukoneissa.

Digimarkkinointi ja -mainonta

Osana kampanjoita, mutta myös jatkuvana tapana olla tavoitettavissa.
Olemme Google Partner ja teemme ”Googlemainontaa”. Lisäksi muita kanavia, joissa tarjoamme osaamistamme digimarkkinointiin ja -mainontaan ovat mm. Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Autamme sinua myös markkinoinnin automaatiossa. Tähän lukeutuu mm. sähköpostimarkkinointi.

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Timo Koponenmyyntijohtaja

0400 542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä

Jouni Sutinendigi-AD

0505425907
jouni.sutinen@bang.fi