Pitäisikö panostaa yrityksen sisältömarkkinointiin?

Tule mukaan videotuotantotiimimme Bang Filmsin  järjestämään hauskaan ja hyödylliseen työpajaan Jyväskylässä! Opit tuottamaan iOS- tai Android-älypuhelimellasi mobiilivideoita yrityksesi sisältömarkkinointiin ja yrityksen sisäiseen viestintään.

Kevään koulutukset Jyväskylässä

Mobiilivideokoulutuksessa opit tuottamaan helposti laadukkaita videoita älypuhelimellasi, esimerkiksi markkinointimateriaaliksi yrityksesi sosiaalisen median kanaviin tai yrityksen sisäisen viestinnän työkaluksi.

Mobiilivideokoulutus on osa tarinankertojan koulutuspakettia. Mobiilivideokoulutus on oma itsenäinen koulutuskokonaisuus, joten voit osallistua koulutukseen osana koulutuspakettia tai erikseen yksittäisenä koulutuksena. Tutustu tarinankertojan koulutuspakettiin tästä

KEVÄÄN MOBIILIVIDEOKOULUTUSTEN AJANKOHDAT

Maaliskuu   22.3.2018

Koulutuspaketin kaikkien koulutusten ajakohdat löydät täältä

 

Mobiilivideokoulutuksen hinta

359€ (alv. 0%)/henkilö

sisältäen aamupalan ja lounaan

Kysy tarjous jos osallistujia on enemmän! Meiltä saat myös yrityksellesi ryhmälle räätälöidyn työpajan.

Lisätietoja koulutuksesta saat Päiviltä ja koulutuksen sisätöön liittyen Samulilta, yhteystiedot ja yhteydenottopyyntö lomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

Tutustu myös koko koulutuspaketin edulliseen hintaan tästä

Videoilla voit luoda yrityksellesi...

mainoskampanjoita

yrityksesi esittelyn

palvelun esittelyitä

tuote-esittelyitä

tuote-arvosteluja

tuotteiden käyttö-ohjeet

rekrytointi-ilmoitukset

yrityksen sisäiset tiedotteet

perehdytysmateriaaleja

koulutusmateriaaleja

 

Mitä opit työpajassa?

Käsikirjoitus

Käsikirjoitus on tuotannon suunnittelun punainen lanka, joka nopeuttaa ja helpottaa kuvausta ja editointia merkittävästi. Opetamme sinut tekemään kuvakäsikirjoituksen, jota käytetään myös ammattimaisessa tuotannossa.

Kuvaus

Kuvausosiossa opit hyödyntämään mm. luonnonvaloa ja olemassaolevia valonlähteitä, kuten vaikkapa kattolamppuja. Opit paljon eri asioita kuvauksesta, joiden avulla esimerkiksi editoinnista tehdään yksinkertaista ja laadukasta. Koulutamme sinut myös äänittämään puhelimesi mikrofonilla mahdollisimman laadukasta ääntä.

Editointi

Päivän päätteeksi opit käyttämään mobiilivideoiden editointiin tarkoitettua simppeliä sovellusta iOS ja Android -käyttöjärjestelmille. Pääset jo koulutuksen aikana tekemään ensimmäisen julkaisusi.

 

Ilmoittaudu mobiilivideokoulutukseen

    Huom! Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova, joten emme palauta koulutusmaksua mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Mikäli ilmoittautuja ei itse esteen vuoksi pääse osallistumaan koulutukseen, voi hänen sijastaan koulutukseen osallistua joku toinen organisaation jäsen.

HALUAN LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA

Ota yhteyttä

Samuli RaappanaVideotiimin vetäjä

040 516 5175
samuli.raappana@bang.fi

Ota yhteyttä

Päivi NieminenProjektipäällikkö

040 170 1130
paivi.nieminen@bang.fi