HAEMME KAHTA INNOKASTA JA OMATOIMISTA TYÖHARJOITTELIJAA KASVU OPEN -TIIMIIMME

Aava & Bang Oy on kasvava markkinointitoimisto Jyväskylässä, joka tarjoaa kasvuhakuisille pk-yrityksille kattavaa palvelua ja valmennusta kasvumarkkinoinnista sekä toimii kasvuyritysten sparrauskilpailuiden tuottajana ja fasilitoijana Kasvu Openissa. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, joka keväällä 2017 sparrasi 450 yritystä yli 1000 asiantuntijan kanssa. Lue lisää täältä.

Haemme nyt kahta markkinoinnista innostunutta harjoittelijaa iloiseen työyhteisöömme osaksi Kasvu Open –tiimiämme.

Harjoittelijana pystyt toimimaan luovassa ympäristössä luovien ihmisten kanssa, pystyt ottamaan vastuun omasta työskentelystäsi ja olet valmis kehittymään yksilönä sekä osana tiimiä. Et pelkää haasteita ja nopeatempoista työympäristöä, jossa nopeus ja luovuus ovat valttia. Omaat erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot. Olet suvereeni sosiaalisissa tilanteissa ja mikä tärkeintä, jaat visiomme ja olet valmis tulemaan osaksi lämminhenkistä työyhteisöämme.

Me tarjoamme sinulle eturivin paikan päästä käsiksi Suomen aktiivisimpaan kasvuyritysverkostoon organisoinnin sekä tapahtuma- ja sisällöntuotannon harjoittelijana. Työtehtäviä voidaan lisäksi muotoilla oman osaamiseesi sekä mielenkiintoosi pohjautuen markkinoinnin eri osa-alueille. Tarjoamme sinulle tilaisuuden monipuoliseen itsensä kehittämiseen sekä mahdollisuuden kasvaa osaksi tiimiämme.

Kokemus sisällöntuotannosta, tapahtumatuotannosta ja InDesign –ohjelmasta katsotaan eduksi, mutta motivaatio oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja rohkea asenne asiakastyön tekemiseen ovat osaamista tärkeämpiä. Etsimme oikeaa henkilöä, emme oikeanlaista CV:tä, sillä taitoja voidaan aina kehittää ja opettaa.

Harjoittelu on kokoaikainen ja alkaa tammikuun puolessa välissä jatkuen koko kevään ajan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän kirjallisen hakemuksen osoitteeseen oona.ikonen@bang.fi. Tuothan hakemuksessasi esiin oman osaamisesi sekä sen, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tiimiimme. Hakemuksesi voit tuottaa niin kirjallisena kuin videomuotoisena, kunhan persoonasi ja osaamisesi välittyy meille.

Millaista on työskentely meillä ja mitä tiimimme tekee? Lue yrityskulttuurimme rakennuspalikoista blogistamme sekä vilkaise rekrytointivideomme alta.