Valmennus- ja kehitysohjelmissamme teemme kasvuhakuisista asiakkaistamme erinomaisia markkinoijia rekrytoimalla ja kehittämällä heille sisäistä markkinointiosaamista kasvua vauhdittamaan.

Suuri unelmamme on tehdä Suomesta maailman paras markkinointikansa. Päivittäisen työmme teemme pk-yritysten kanssa, joiden markkinoinnin ammattimaistamme kokonaisvaltaisesti. Odotamme innolla, että saamme näihin ”talkoisiin” mukaan uuden energisen työkaverin.

Tule tekemään maailman parhaita valmennusohjelmia
Tavoitteemme on rakentaa maailman parhaita valmennusohjelmia. Asiakkuusjohtajana vastaat, että ohjelmiin osallistuvien yritysten, markkinointiuralle ohjelman kautta tähtäävien osaajien ja julkisten rahoittajakumppaniemme odotukset ylittyvät ja ohjelmamme ovat kehityksen kärjessä.

Meillä pääset työhön, jossa saat innostaa ja innostua, olla sekä suunnannäyttäjä että eturivin tekijä. Me pidämme ihmisistä, jotka eivät säikähdä räväkkää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta. Teemme töitä kunnianhimoisesti, mutta emme otsa kurtussa. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä.

Osaat kehittää palvelua myynnillisellä otteella
Asiakkuusjohtajan päätehtävänä on johtaa ja kehittää valmennus- ja kehitysohjelmiamme ja sitä kautta tuottaa kasvua asiakasyrityksillemme. Asiakkuusjohtajana toimit etenkin julkisten rahoittajakumppaniemme luottohenkilönä, mutta autat myös konsulttejamme ja valmentajiamme onnistumaan työssään. Tulosvastuullisena toimijana vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien tavoitteiden toteutumisesta myös Aava & Bangille syntyvän laskutuksen osalta. Työsi sisältää siis monipuolisesta projekti- ja henkilöjohtamista, palvelukehitystä sekä myyntityötä. Sinulle ei tuota vaikeuksia hypätä toisinaan itsekin valmentajan tai konsultin hommiin mikäli tilanne sitä vaatii.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus tulosvastuullisista liiketoiminnan kehittämistehtävistä

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta ja näyttöä vastaavissa tehtävissä toimimisesta. Valmentamisen ja konsultoinnin työkokemus, korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys ovat isoja plussia.

Muita keskeisiä tehtävän edellyttämiä taitoja ovat myös aito innostus markkinointiin ja sen kehittämiseen sekä vahvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Vaalimme vahvaa yhteisöllisyyttämme, jonka perusarvoja ovat mm. rakkauden ja välittämisen ilmapiiri sekä yhdessä innostuminen. Nämä toteutuvat sekä oman tiimimme kesken että asiakkaidemme kanssa ja toivomme, että jaat kanssamme saman arvopohjan, sillä tavoitteemme on olla Suomen paras työpaikka.

Hakuohjeet ja lisätiedot
Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV osoitteeseen pete.okkonen@bang,fi . Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat Peteltä soittamalla (p. 050 346 7002) tai lähettämällä sähköpostia.

Ota yhteyttä

Pete OkkonenToimitusjohtaja

050 346 7002
pete.okkonen@bang.fi

Ota yhteyttä