Tehdään suomalaisista maailman paras markkinointikansa!

Perustehtävämme on tehdä ihmisistä parempia markkinoijia. Uskomme, että suomalaisten yritysten kilpailukyky perustuu kansainvälisiä kilpailijoita paremmalle markkinoinnille ja myynnille, sillä ne mahdollistavat koko yrityksen kasvaminen. Insinööriosaamista tuotteiden, palveluiden ja innovaatioiden tekemiseen meillä riittää, nyt meidän pitää saada markkinointi- ja myyntiosaaminen nousuun ja aikaansaannoksemme kaupaksi!

Kymmenen vuotta sitten alkunsa saanut Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – aidosti strategisen kumppanin myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisessa toteutuksessa.

Arvopohjamme

Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi ja rakkauden välittämisen ilmapiiri.

Teemme työtämme vahvalta arvopohjalta: arvomme ovat innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi ja rakkauden välittämisen ilmapiiri. Haluamme siis rajoja rikkovaa, asiakkaat sytyttävää tavoitteellista työtä, joka saa aikaan konkreettisia näkyviä muutoksia. Olemmekin aina olleet rohkeita haastajia. Emme päästä asiakastamme helpolla – me sanomme suoraan ja rehellisesti, jos asiakas on mielestämme väärässä.

Me olemme parhaita nostamaan kasvuhakuisen pk-yrityksen markkinointi- ja myyntitoiminnot kokonaisvaltaisesti huipputasolle.

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Timo KoponenMyynti, Strategi

040 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä

Pete OkkonenKasvujohtaja

050 346 7002
pete.okkonen@bang.fi